Warning: Parameter 1 to f_queue() expected to be a reference, value given in /homepages/14/d560807069/htdocs/personasyciudad/ecrire/inc/utils.php on line 199
SERVEI MUNICIPAL D'HABITATGE - Personas y Ciudad
background

inicio // val // Notícies // SERVEI MUNICIPAL D’HABITATGE

SERVEI MUNICIPAL D’HABITATGE

Martes 11 de julio de 2017

Totes les versions d'aquest article: [Español] [val]

El servei municipal d’habitatge, desenvolupat per l’empresa municipal santjoanera, Personas y Ciudad, té dues línies bàsiques, ambdues gratuïtes per als veïns. D’una banda l’assessorament i mediació en lloguers. En aquesta línia d’activitat s’informa i ajuda als ciutadans en la sol·licitud d’ajudes a l’habitatge i es resolen dubtes, majoritàriament de lloguer i on també es gestiona una borsa d’habitatges. La segona línia de treball és la mediació en conflictes hipotecaris i d’arrendaments.
En el transcorregut de 2017 s’han atès a 210 persones en relació a lloguer i 125 en relació a conflictes hipotecaris.
D’aqueixos nombres destaquen 31 mediacions en desnonaments i altres conflictes amb entitats bancàries, 94 consultes sobre clàusules sòl, respecte de les quals s’han formulat 40 reclamacions, 82 sol·licituds d’ajudes autonòmiques al lloguer i 55 inscripcions en el registre autonòmic de sol·licitants d’habitatge. També destaquen 107 sol·licitants d’habitatge en lloguer que tenen dificultats per a accedir a habitatges en el mercat. Notícia en Diario Información.